Annons:

Boka hotell i Ibiza

Ibiza är verkligen en semesterdestination som täcker alla intressen, smaker och förväntningar! Boka ett prisvärt hotell i Ibiza nu, och ta del av denna paradislika ö som rymmer allt ifrån utmärkt shopping, charmiga byar, barnvänliga sandstränder och ett trendigt nattliv - allt i ett fantastiskt härligt klimat med enastående naturområden.

Vet du redan nu vad du är ute efter för din semester på Ibiza? Väljer du exempelvis att boka ett hotell i Ibiza stad, i hamnen Marina Botafoch, kommer du befinna dig i lyxens epicentrum. Förutom luxuösa barer och fine dining-restauranger är de kända nattklubbarna Pacha, Lio och Blue Marlin belägna ett stenkast härifrån. Letar du lyxhotell hittar du med andra ord
+

många alternativ här.

I nordöstra delarna av Ibiza är atmosfären väldigt annorlunda. Influenserna är bohemiska och tempot lugnare. Om du vill boka ett rum på ett av alla billiga hotell i Ibiza kan det vara klokt att leta här.

Kommunikationerna på Ibiza är väldigt goda, med täta bussavgångar som tar dig överallt på ön. Du kan även välja att hyra egen bil, moped eller cykel. Allt det här kan personalen på hotellet du bor på hjälpa dig med. 

-
Strand på Ibiza, Spanien.

Vädret i Ibiza

19° max / 10° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,08 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.