Annons:

Boka hotell i Mallorca

Många drömmer om att resa till det härliga Medelhavet. Vi på Resfeber erbjuder en rad fina hotell på Mallorca i olika prisklasser. Se till att göra drömmen till verklighet och boka ditt boende hos oss redan idag!

Mallorca är en spansk ö som ligger öster om Iberiska halvön. Det är ett otroligt omtyckt resmål som lockar miljontals resenärer varje år. Med sitt typiska medelhavsklimat är det ett säkert kort för dig som vill maximera solchanserna under semestern. Här njuter du av slöa dagar på underbara stränder, god mat och dryck samt mängder av spännande saker att se och uppleva. Här har du även möjlighet att fördjupa dina kunskaper om det mallorkinska köket genom
+

matlagningskurser. Missa inte heller att ta del av öns lokala vinproduktion.

Många av våra hotell på Mallorca ligger i Palma och Alcudia men vi erbjuder även boende längs stora delar av Mallorcas kust. Oavsett om du letar hotell med närhet till shopping, restauranger och barer eller om du söker lugn och ro så hittar du rätt boende hos oss.

På Mallorca finns något för alla. Boka din resa redan idag och skapa minnen för livet!

-

Vädret i Mallorca

18° max / 5° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,16 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.