Annons:

Boka hotell i Marbella

Har du bestämt dig för att åka till värmen? Bra! Vi på Resfeber har sammanställt en stor mängd hotell i Marbella för den som vill ta sin tillflykt till den spanska solkusten när vardagen hemma blir för grå och kall.

Vill du ha nära till härliga barer och restauranger rekommenderar vi dig att boka ett boende nära Puerto Banús, stadens krogkvarter. Förutom härligt nöjesliv finns vid Purto Banús även fantastiska stränder, som faktiskt förärats med ”Blue Flag”-priset för sin fina vattenkvalitet, säkerhet och omsorg för miljön.

Vill du ha det lite lugnare under semestern är vårt tips att titta efter hotell i Nueva Adalucia, ett relativt nybyggt område,
+

som trots sin lugnare atmosfär erbjuder en stor variation av restauranger och caféer. Dessutom är det här ett utmärkt val för dig som gärna spelar golf.

Givetvis har vi på Resfeber avtal med ett antal lyxhotell i Marbella för den som vill leva lite flott på sin semester här.

Våra hotell i Marbella ligger allihop på bra lägen, med lagom avstånd till det mesta. Du tar dig enkelt från flygplatsen till ditt hotell antingen med taxi eller transfer som du kan förboka innan du åker. Dessutom avgår bussar flera gånger dagligen till och från Marbella stad. 

-

Vädret i Marbella

9° max / 6° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,04 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.