Annons:

Boka hotell i Nerja

Res till den oförstörda pärlan längs den spanska solkusten i år, och ta del av det bästa av två världar! Boka ett fantastiskt och prisvärt hotell i Nerja hos oss på Resfeber. Nerja är en charmig liten andalusisk stad belägen precis vid havet. Trots att staden ligger i det välbesökta turistområdet Costa del Sol, så är Nerja ett relativt outforskat område för turister.

I denna härligt charmiga stad njuter du av ett av Europas allra bästa mikroklimat. Här hittar du flera mindre och otroligt mysiga badställen, vacker natur med varierande landskap och en charmig stadskärna - allt i genuin spansk atmosfär. I Nerja lever lokalbefolkningen ett lugnt vardagsliv, och folket här är vänligt
+

sinnade och tillmötesgående.

En semester här innebär maximal avkoppling i trevliga omgivningar i äkta spansk anda. Här lunkar livet på i ett bekvämt tempo. Staden är inte överexploaterad av turismen som många av grannstäderna vilket också innebär ett något mer begränsat hotellutbud, vi är dock övertygade om att du kan hitta ett boende alternativ som passar just dig hos Resfeber. 

Du finner flera charmiga restauranger och mysiga pubar och barer i området. Att avsluta kvällen med en drink på en av uteserveringarna är det perfekta avslutet på en underbar dag i detta lugna semesterparadis!

Vänta inte, boka hotell i Nerja redan idag!

-

Vädret i Nerja

12° max / 9° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,06 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.