Annons:

Boka hotell i Palma de Mallorca

Är du sugen sol och bad med varma vindar från den afrikanska kontinenten? Vi på Resfeber har tagit fram ett stort antal hotell i Palma de Mallorca som passar varje budget, både dig som vill bo på lyxhotell och dig som vill spara in på boende men ändå ha en kvalitetsupplevelse i solen. På Resfeber hittar du både barnvänliga hotell och ”adult only”-alternativ i Palma de Mallorca.

Tipset för dig som är ute efter puls är att boka ett hotell i Palmas centrum, Plaza de Espana. Här är du verkligen i hjärtat av Mallorca. Med bara tio minuter från flygplatsen, fem minuter till stranden och en minuts promenadavstånd till tågstationen finns här allt du kan önska.

Boka hotell i närheten av
+

Ciudad Jardín om du vill ha nära till vita sanstränder. Bra shopping finns på El Corte Ingles och fina drinkar kan du halsa i dig på Cappucino Palau March. Med Resfeber får du alltid ett kvalitetssäkrat hotell var i Palma de Mallorca du än vill att bo. Du hittar även billiga hotell i Palma de Mallorca som ger mycket för pengarna. Kom ihåg att hotellstandarden i Spanien är något lägre än i Sverige, så se därför till att du åtminstone bokar trestjärnigt om du vill ha ett hotell med god standard.

-
Vy över hamnen i Palma de Mallorca, Spanien

Vädret i Palma de Mallorca

19° max / 9° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,07 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.