Annons:

Boka hotell i Brighton

Är du på väg till Brighton? Ett utmärkt val! Den sydliga kuststaden är känd som en av Englands mest spännande och dynamiska städer med ett sprudlande kulturliv. Vi har finkammat staden i jakt på de bästa och mest prisvärda hotellen så att du ska kunna boka boende i Brighton med oss på Resfeber. Boka ditt hotell direkt online, snabbt och enkelt.

Många väljer att bo i närheten av den berömda Brighton Pier, öppnad 1899. Bryggan, vars fullständiga namn är Brighton Marine Palace and Pier, är en plats för nöjen. Hit kommer man för att äta och dricka, dansa, spela spel och träffa folk. Piren är även känd från en rad filmer och böcker, så som Brighton Rock av Graham
+

Greene. Brighton var länge unik bland engelska kuststäder i att ha två nöjesbryggor av detta slag, men West Pier totalförstördes av en brand 2003. I närheten av Brighton Pier finns också en vidsträckt sandstrand.

Missa inte ett besök på The Lanes, de smala gatorna från 1700-talet som är fyllda av små och spännande butiker. Här finner du antikvitetshandlare, klädbutiker och andra unika småbutiker som du enbart hittar här.

Resfeber är din resebyrå på nätet, där du kan hitta ditt hotell i Brighton och andra platser.

-
Stranden i Brighton, England, Storbritannien

Vädret i Brighton

12° max / 7° min

Växlingskurs

1 GBP / 11,77 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.