Annons:

Boka hotell i Bristol

På Resfeber har vi samlat flera riktigt bra hotell i Bristol som passar varje budget. Ta dig direkt till Bristol Airport eller till någon av de stora flygplatserna i London för att därifrån enkelt ta ett tåg eller en buss in till Bristol.

När du tagit in på ditt hotell i Bristol är det bara att ge sig ut på stan. Det är lätt att promenera i denna mysiga stad och här kan du också cykla obehindrat. Cykeluthyrning finns överallt i Bristol.

Även om avstånden i Bristol är korta kan det vara skönt att känna att man verkligen bor i stadens mittpunkt. Bokar du ett hotell i Bristol City Centre har du nära till riktigt bra shopping i Cabot Circus Shopping Centre och shoppingkvarteret Broadmead.  Dessutom
+

ligger saluhallen St. Nicholas' Market ett stenkast härifrån.  De uppfräschade kvarteren vid hamnen är bra både för utsikt och för att dricka öl och äta god mat.

Tänk på att hotellstandarden i Bristol kan vara något lägre än i Sverige generellt. På Resfeber hittar emellertid även budgetresenären bra hotell. Vi väljer nämligen bara kvalitetssäkrade hotell, och här kan du hitta billiga hotell i Bristol på tre stjärnor och uppåt.

-

Vädret i Bristol

13° max / 11° min

Växlingskurs

1 GBP / 11,67 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.