Annons:

Boka hotell i Edinburgh

I Edinburgh finns kultur, lyx och en vardagscharm som bara Skottland kan bjuda på, och för att hitta rätt hotell i Edinburgh behöver du bara ta till lite hjälp från Resfeber.

Det mesta i Edinburgh finns på gångavstånd, men om du vill känna att du verkligen befinner dig i centralaste centrum, kan du med fördel boka ett boende i närheten av sevärdheter som Edinburgh Castle och Edinburgh International Conference Centre, som båda ligger nära varandra.  Från slottet kan du gå ner längs med Royal Mile som erbjuder guidade spökvandringar och populära matställen ända ner till Skottlands parlament, en modern byggnad som kräver en visit.

Vill du röra dig längre sträckor kan du
+

också pröva på de nya spårvagnarna som gör staden ännu tillgängligare och smidigare. Med en kort bussresa är det också möjligt att ta sig ut till havet.

Med en mångfald av museer och shoppingmöjligheter, härliga parker och underhållande teatrar är Edinburgh ett resmål du vill återkomma till om och om igen. Oberoende om du söker lyxiga eller billiga hotell i Edinburgh kan vi på Resfeber hjälpa dig. Upplev magin i Edinburgh!

-
Gamla stan, Edinburgh, Skottland.

Vädret i Edinburgh

13° max / 1° min

Växlingskurs

1 GBP / 11,77 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.