Annons:

Boka hotell i Åhus

Välkommen till Åhus, idyllen vid havet. På Resfeber hittar du väl utvalda hotell på den skånska östkusten. I charmiga Åhus vandrar du längs slingrande gator och medeltida torg där salta vindar från havet skänker svalka. Njut av sol och bad, här finns långa sandstränder som väntar på att bli upptäckta, Hanöbukten är makalöst vacker.

Åhus är en liten stad så om du bor i centrum har du nära till allt. Här finns flera mysiga restauranger, kaféer och barer. Staden bjuder också på mysig shopping och flera kända konstnärer och formgivare finns representerade här. Under sommarmånaderna arrangeras många evenemang i den skånska
+

semesteridyllen. Vad sägs tillexempel om Europas största beachhandbollsturnering eller kanske en visfestival?

Här väntar en gemytlig och rofylld stad, boka ett boende och ta del av all dess charm. Vi har hotell i Åhus för alla önskemål. Du hittar allt från enkla och billiga hotell till lyxigare boenden.Hotell som passar så väl för en romantisk weekend med din käresta till hotell för större sällskap och familjer. Du kan också ladda batterierna med en härlig spa-behandlng. Upptäck Åhus du också!

-

Vädret i Åhus

4° max / 2° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.