Annons:

Boka hotell i Åre

Söker du hotell i Åre? På Resfeber hittar du många hotell i alla prisklasser. Från enklare och billiga hotell till boende med guldkant. Åre är en plats att upptäcka året om. Under vinter kommer vi givetvis hit för den fantastiska skidåkningen! Susa nedför backarna och njut av den hänförande utsikten. Vad sägs om ett boende som låter dig ta del av utsikten direkt från ditt rumsfönster? Självklart finner du ett stort utbud av familjevänliga hotell i Åre så att hela familjen kan få njuta av skidåkningen i några av Sveriges bästa backar.

Under sommarhalvåret lockar Åre med bland annat vandring. Här hittar du flera vandringsleder i olika svårighetsgrad. Glöm
+

inte att packa ned metspöet, i Åre finns många fiskevatten att testa lyckan i. Du kan även upptäcka Åre från din cykel, här finns många spännande cykelleder. Klättring, ridning och skärmflygning lockar även många hit under sommaren.

Oavsett hur ditt Åre-äventyr ser ut hittar du många väl utvalda hotell att välja mellan. På Resfeber bokar du snabbt och enkelt ett prisvärt boende i Åre. 

-

Vädret i Åre

-4° max / -10° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.