Annons:

Boka hotell i Bollnäs

På Resfebers hotell i Bollnäs bor du centralt med bekvämt gångavstånd till järnvägsstationen och allt det som staden har att erbjuda. Oavsett om reser ensam, i grupp eller med familjen så bokar du enkelt och snabbt ett prisvärt boende i Bollnäs hos oss. 

Vi erbjuder billiga hotell i Bollnäs stadskärna, nära mysiga butiker, restauranger och med ett naturskönt läge med promenadavstånd till den vackra sjön Varpen. En härlig båttur med Ångbåten s/s Warpen ligger inom behändigt räckhåll oavsett vilket av våra centrala boenden du väljer.  Här bor du även nära den intressanta Bollnäs kyrka med en av landets största samlingar av medeltida kyrkoskulpturer och kan
+

enkelt ta dig till världsarvet Hälsingegårdarna och vackra Växbo Kvarn. 

Det är som regel inga problem att parkera vid hotellen så det är enkelt att ta med sig bilen. Praktiskt för dagsutflykter, bad, fiske, naturupplevelser och loppisar runtom i Hälsingland. För den som är intresserad av golf eller trav så är våra bra boenden i Bollnäs ett utmärkt val.

Hos Resfeber bokar du enkelt och tryggt ditt hotell i Bollnäs. Oavsett om du söker kulturupplevelser, vill besöka sevärdheter, ha närhet till naturen eller bara vill koppla av så har vi ett passande boende för dig.

-

Vädret i Bollnäs

1° max / -5° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.