Annons:

Boka hotell i Borås

På Resfeber kan du välja bland flera prisvärda hotell i Borås. Var i Borås du väljer att bo beror lite på vad du är ute efter för din vistelse där. Boka ett hotell i Borås och starta dagen genom att till exempel gå på ett av de mysiga caféerna vid Viskan. Avrunda den sedan på charmiga och centralt belägna pubar som Bishop's Arms.

I närheten av Borås Zoo, som allmänt anses vara en av landets främsta djurparker, kan den shoppingsugne botanisera i det väldiga utbudet på köpcentrumet Knalleland. För den som vill hålla sig mer citynära är Borås stadskärna fylld av spännande butiker. Förutom kända kedjor kan den hugade leta fynd i småskaliga designers
+

textilutförsäljningar.

Om du bokar ditt hotell i Borås i närheten av Storgatan har du nära till allt, både till fots och med kollektivtrafik. Borås trafikeras av ett utmärkt bussystem och för den som är sugen finns det gott om bussar och tåg in till Göteborg, där en dag på Liseberg kanske lockar den äventyrslystne. Men lika många turister väljer att spendera hela sin semester i Borås. Vi önskar dig en trevlig vistelse!

-

Vädret i Borås

12° max / 2° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.