Annons:

Boka hotell i Borlänge

Borlänge, Dalarnas dolda pärla! Resfeber erbjuder hotell i Borlänge, från budget till lyxigare hotell. Vare sig du besöker staden på jobbuppdrag eller vill unna dig en spännande semester erbjuder Resfeber hotell i Borlänge som passar just dig!

Borlänge är Dalarnas största stad och ligger nära Falun, länets residensstad. Här kan du lyssna på ny alternativ musik på Rock House eller Bolanche. Men staden är mer än bara musik.Besök t ex Gustav Vasas gamla boende på Ornässtugan, som kanske är Sveriges mest berömda timmerbyggnad.

Shoppingsugna turister trivs nog allra bäst på det berömda köpcentrumet Kupolen, men Borlänge centrum erbjuder mer i affärsväg än vad man
+

kan tro! Här finns 70-talet butiker och mängder av restauranger som erbjuder mat från hela världen.

För den som är sugen på vintersemester finns stadens egen skidanläggning, Romme Alpin. För att hitta billiga hotell i Borlänge nära skidanläggningen eller ett centralt beläget hotell i staden, nära till kommunikationer till Falun bokar ni på resfeber.se.

-

Vädret i Borlänge

7° max / -4° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.