Annons:

Boka hotell i Enköping

Med Resfeber hittar du bra och billiga hotell i Enköping.  Majoriteten av våra utvalda hotell är centralt belägna, vilket innebär att du alltid har nära till stadens sevärdheter och frodiga parker där exotiska träd, buskar och örter gror året om.

Besök uråldriga fornminnen och hällristningsområden eller vistas i praktfulla slottsmiljöer. Högt på en kulle mellan glittrande Mälarvatten ligger Grönsöö slott och slottspark, ett fantastiskt minnesmärke från tidig svensk stormaktstid. Här hittar du även Vårfrukyrkan från 1100-talet, som är rest på en ås mitt i Enköping.

Med Resfeber kan du boka prisvärda hotell i Enköping, från
+

centralt belägna budgethotell för kulturresenärer med begränsad reskassa till lite lyxigare boenden nära Enköpings Golfklubb som bjuder på förstklassig mat i golfrestaurangen. 

-

Vädret i Enköping

5° max / -2° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.