Annons:

Boka hotell i Eskilstuna

Ska du åka på rundresa i Sveriges natursköna landskap i år? Då bör du absolut passa på att boka in ett av våra billiga hotell i Eskilstuna, och ta del av stadens många sevärdheter. Eskilstuna, som även kallas den stolta fristaden, ligger vackert belägen alldeles inpå Mälaren. Hos oss på Resfeber kan du boka ditt hotell i Eskilstuna mitt inne i city, eller en liten bit utanför stadskärnan. Från ditt boende har du nära till täta tågförbindelser, som sedan enkelt tar dig vidare på din resa. Väl på plats i staden tar du dig enkelt runt i hela kommunen tack vare bussförbindelser med täta avgångar.

Det vackra och natursköna Eskilstuna har genom historien alltid varit en stolt
+

arbetarstad, vilket de otroligt välbevarade Rademachersmedjorna mitt i centrala Eskilstuna vittnar om. Unna dig gärna ett besök på smedjorna, som idag agerar som museum och kulturreservat för att hålla traditionen och till viss del själva hantverkeriet levande.

En annan omtyckt destination i staden är Parken Zoo. Här kan du se djur från världens alla hörn, besöka nöjesparken med sina åkattraktioner, svalka dig i parkenbadet och besöka dinosauriernas värld.  

-

Vädret i Eskilstuna

7° max / -1° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.