Annons:

Boka hotell i Falkenberg

Vi på Resfeber tycker att Falkenberg är ett fantastiskt val för dig som vill ha ett hotellboende längs västkusten. Därför har vi samlat mängder av billiga hotell i Falkenberg anpassade efter just dina preferenser. Även om du vill spendera några dagar i de kringliggande storstäderna är Falkenberg en väldigt bra bas för din hotellvistelse i västra Sverige. Tågen längs kusten går hela tiden och vi ser till att ditt hotell i Falkenberg är centralt beläget så att du har nära till såväl kollektivtrafik som till bad och shopping.

Falkenberg ligger vackert längs kusten, mellan Halmstad och Varberg och med korta tågavstånd till Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Här är det
+

lätt att ta det lugnt och samtidigt ha nära till allt. Du kan till exempel välja att bo vid Skrea strand, som många gånger om har blivit utsedd till Sveriges bästa strand. Vill du hellre bo mitt i Falkenbergs pittoreska centrum har vi givetvis även där en rad hotellalternativ att välja mellan. Falkenberg är kanske ändå mest känt för GeKås Ullared, och är du i Falkenberg för att shoppa så hittar du hotell på bekvämt avstånd från det kända varuhuset. På Resfeber hittar du det hotell i Falkenberg som passar just dig bäst. 

-

Vädret i Falkenberg

6° max / 1° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.