Annons:

Boka hotell i Falun

Falun är en fantastiskt vacker stad med gammal pittoresk träbebyggelse, vackra kyrkor och levande stadsliv. Boka ditt hotell i Falun och kom nära den unika världsarvsmiljön som vuxit upp kring Sveriges äldsta gruva. Staden är fylld av ett spännande utbud av konst, kultur, design och historia.

Vi har hotell i Falun för alla som vill uppleva staden i hjärtat av Dalarna och du finner boenden i alla prisklasser. Om du väljer att bo i stadskärnan känner du historiens vingslag. Strosa längs gatorna och njut av den lunga atmosfären och de vackra husen. Falun har gott om vackra rödmålade trähus som byggdes i gruvarbetarkvarteren. Kanske söker du ett boende med anor och mycket charm? Här upplever du kulturhistoria som går
+

långt tillbaka i tiden. Den historieintresserade får inte heller missa Dalarnas museum, Stora Kopparbergs kyrka, Rottneby herrgård, Kristine kyrka och Stora stöten.

Falun är vackert beläget vid sjön Runn, varför inte välja ett hotell med sjöglimt? I Falun har du nära till både sjöliv och natur. Sundborn, Carl och Karin Larssons hem ligger cirka 14 km från Falun och är såklart ett måste när du är på besök i staden.

Upplev pärlan i Dalarna, vi erbjuder hotell i alla prisklasser.  

-
Falun, Sverige.

Vädret i Falun

6° max / -4° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.