Annons:

Boka hotell i Gävle

Upplev härliga Gävle! På Resfeber hittar du många hotell i Gävle oavsett om du vill bo på i stadens hjärta eller en bit utanför med utsikt över havet.

I Gävle upplever du allt från natur, hav och ett rikt kulturliv. Här hittar du bland annat Sveriges nordligaste symfoniorkester och en av Sveriges vackraste skulptursamlingar. Den kulturintresserade får inte heller missa Sveriges Järnvägsmuseum och Sveriges Fängelsemuseum.

Vi har Hotell i Gävle i alla prisklasser. Vad sägs om att bo på ett hotell med en vacker utsikt över staden? Eller kanske alldeles i närheten Tropicanaland som är populärt bland alla barnfamiljer?

Med ett hotell i stadens centrum har du nära till alla
+

sevärdheter. Några av de allra främsta är Heliga Trefaldighets kyrka, Agnes von Krusenstjernas allé, Stadsträdgården, Boulognerskogen, Konstcentrum, Strömvallen, Gävle Konserthus, Gammelbron, Gävle Slott. Under december får du så klart inte heller missa Gävlebocken - världens största halmbock!

Vi kan även erbjuda familjevänliga hotell i alla prisklasser.

-
Ett snöigt Gävle, Sverige.

Vädret i Gävle

6° max / -2° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.