Annons:

Boka hotell i Halmstad

Sommarstaden nummer ett är alltid ett populärt resemål, men Halmstad är ännu mer än sina stränder. Staden blir allt mer populär bland året runt-turister och om du är sugen på att resa till Halmstad så ta chansen och boka ditt boende hos Resfeber. Vi har flertalet hotell i Halmstad i alla prisklasser..

Halmstad är beläget perfekt mellan Köpenhamn och Göteborg. Fler och fler har börjat upptäcka hur den pulserande sommarstaden blir en svalkande idyll under hösten och våren; till och med stadens stora söner Per Gessle och Fredrik Ljungberg har insett värdet i hemstadens turistnäring och öppnat hotell respektive restaurang i Halmstad. Alla Resfebers hotell i staden ligger på bekvämt läge i
+

förhållande till stadens kärna, stränder, bussknytpunkter och centralstation.

Om du vill uppleva stadens nattliv, se till att boka ett hotell i närheten av Kungsgatan. Här kokar staden nattetid på helgerna. Fortfarande är det aldrig långt till havet i Halmstad, och det rekommenderas givetvis att besöka den sju kilometer långa stranden Tylösand. En sommardag där vet vi förstås alla hur den är, men en höstpromenad med friska vindar är inte heller fel! För golfturisten är Halmstad något av ett mecka; staden har tolv vackra banor, och Tylösands golfbana användes för Solheim Cup 2007.

På Resfeber hittar du boende som passar just dina behov bäst!

-

Vädret i Halmstad

9° max / 4° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.