Annons:

Boka hotell i Hässleholm

Om du letar efter bra och billiga hotell i Hässleholm har du kommit helt rätt. Alla hotell vi föreslår har ett gemensamt: de har blivit noggrant utvalda så att du, vare sig du väljer ett enkelt budgethotell eller ett lyxigare hotell, ska kunna njuta av din vistelse i Hässleholm så mycket som möjligt.

I stadens omgivningar finns många intressanta sevärdheter och upplevelser som du kan njuta av. Gillar du natur, kan du besöka den berömda Tykarpsgrottan - en rolig upplevelse för alla, men då särskilt för barnen i familjen. För dig som älskar gammal historia är Hovdala slott den rätta platsen: här kan du besöka de vackra gamla rummen samt höra guiderna berätta om spännande livsöden och
+

fängslande berättelser.

På Resfeber listar vi en rad olika hotell i Hässleholm att välja mellan - några belägna mitt i centrum och andra i lite mer natursköna miljöer, närmare de naturliga sevärdheterna. Det boende du väljer beror förstås på de aktiviteter du kommer att ta del av under din vistelse i Hässleholm. Därför kan du hos oss på Resfeber hitta ett hotell som passar just din resplan, samt boka det på ett snabbt, enkelt och prisvärt sätt. 

-

Vädret i Hässleholm

6° max / 4° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.