Annons:

Boka hotell i Helsingborg

Boka ditt hotell i Helsingborg hos Resfeber, vi kan erbjuda såväl billiga hotell som mer lyxiga boendealternativ för dig som vill unna dig det där lilla extra under din resa.

I Helsingborg finns det aktiviteter för alla. Väljer du ett central beläget hotell, nära buss, båt och tågstationen Knutpunkten så tar du dig enkelt runt i staden, som både är lättpromenerad och har ett välutbyggt bussnätverk. Dessutom finns mängder av avgångar per dag till Göteborg, Malmö, Lund och Köpenhamn från Knutpunkten, vilket gör att den som vill stanna länge har möjlighet till många spännande dagsutflykter.

Ta båten över sundet till Helsingör, vilken avgår flera
+

gånger per timme varje dag, om du är sugen på att handla taxfree, känna havsluft och besöka Hamlets slott! Eller stanna kvar i Helsingborg hela semestern, shoppa bland det enorma utbudet på Väla och besök det berömda slottet Kärnan. Kanske får du tid att se en match med stadens rödblåa hjältar, Helsingborgs IF, svenska mästare senast 2011? Längs hamnen finns en charmig strandpromenad med bland annat en staty på landslagets bronshjälte och Helsingborgs stora son, Henrik Larsson.

Resfeber kan hjälpa dig att hitta och boka allt från billiga hotell till exklusiva lyxhotell i Helsingborg, helt utifrån dina egna önskemål och planer. Åk till Sundets pärla nu direkt!

-
Kärnan, Helsingborg, Sverige.

Vädret i Helsingborg

7° max / -2° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.