Annons:

Boka hotell i Idre

Majestätiska fjäll, storslagen natur och klara vattendrag. Idre är en dröm för friluftsälskaren. På Resfeberkan du boka hotell i Idre som tar dig nära den sagolika miljön.

Idre är en plats som passar att uppleva året om. Under vinterhalvåret är det såklart skidåkningen som lockar. Vi har hotell i Idre som tar dig nära de bästa backarna och spåren. Hotellen är väl anpassade för all form av vintersport. På med skidorna bara - sen är de redo för en ljuvlig dag i ett snövitt landskap. Du hittar skidåkning i alla svårighetergrader och det finns totalt 40 nedfarter i Idre. Idre fjäll kan faktiskt stoltsera med backar i alla vädersträck. Hår hittar du även Dalarnas
+

brantaste backe som går under namnet Chocken. Under vintern kan du även njuta av längdskidåkning och snowboardåkning i världsklass.

Om du besöker Idre under sommaren väntar andra typer av äventyr.  Vad sägs om cykling, golf, fiske, björn- och järvspaning, fjällvandring, forsränning, kanotturer, klättring och ridning? Sommaren är fylld av möjligheter! Oavsett när du väljer att besöka vackra Idre så kan Resfeber erbjuda passande hotell för dig. Välkommen att upptäcka Idres fantastiska värld! Här väntar ett äventyr på dig året om.

-
Snöklädda granar i Idre, Sverige.

Vädret i Idre

0° max / -10° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.