Annons:

Boka hotell i Kalmar

Kalmar är en fantastiskt vacker stad med sina slingrande gränder och pittoreska trähus. Vi har hotell i Kalmar för alla som vill uppleva den öländska staden och dess stora utbud av konst, kultur, design och shopping. Självklart erbjuder vi hotell i alla prisklasser.

Kanske vill bo i stadskärnan och känna historiens vingslag? Stadens centrum är välbevarad, vandra längs gatorna och njut av atmosfären. Bo på ett hotell med anor och förflyttas till en annan tid. Den historieintresserade får inte heller missa Kalmar Slott, Kalmar läns museum och Kalmar Sjöfartsmuseum. I Salvestaden kan du dessutom prova på hur det var att leva under Medeltiden.

Om du bor centralt på hotell i Kalmar har du gångavstånd till
+

alla sevärdheter. Missa inte de klassiska sevärdheterna Stadsparken, Gamla Kyrkogården och Krusenstiernska Gården. Eller vill du vakna upp på ett rum med havsutsikt? Om du väljer att bo vid vattnet har du bara en kort promenad till stadens centrum. Oavsett hur du vill bo under din resa till öländska paradiset har vi ett stort utbud av hotell i alla standarder att erbjuda. Vare sig du söker boende för en romantisk weekend eller en familjeresa så hittar du det hos oss, vi hjälper dig att skapa den vistelse du vill ha.

-
Torget, Kalmar, Sverige.

Vädret i Kalmar

6° max / 1° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.