Annons:

Boka hotell i Karlskrona

Karlskrona planerades en gång i tiden som Sveriges nästa huvudstad och det märks på den vackra stadsbilden. Staden är dock mycket mer än så; här finns ett rikt nöjesliv, mängder av sevärdheter och stekande sol om somrarna. Resfeber erbjuder ett noggrant utvalt utbud av hotell i Karlskrona som passar alla resenärer som är sugna på att uppleva Blekinges residensstad.

Staden utnämndes 2012 till Sveriges soligaste, så för den som längtar efter en badsemester på hemmaplan är Karlskrona ett toppalternativ. Förutom att bada vid de populära stränderna kan en turist förslagsvis ge sig ut på tur i Karlskronas skärgård med en av skärgårdsbåtarna. Det är en oerhört
+

uppskattad naturupplevelse för både ung och gammal. Annars finns det gott om nöjen inne i Karlskrona. Gågatan Ronnebygatan är populär för shopping, liksom de centralt belägna köpcentrumen Wachtmeisters Galleri och Affärshuset Kronan. Därefter är det enkelt och trevligt att ta en god kopp kaffe på Wayne's nere på Borgmästaregatan och observera folklivet.

Resfeber har billiga hotell i Karlskrona för budgetresenären, men också gott om ännu bekvämare alternativ för dig som exempelvis reser med familj eller i jobbet.

-

Vädret i Karlskrona

8° max / 5° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.