Annons:

Boka hotell i Kiruna

Resfeber har ett stort utbud av hotell i Kiruna och hjälper dig att hitta ett som passar dina önskemål och behov. Ta med familjen eller vännerna till ett ovanligt spännande resmål. Midnattssolen är en speciell upplevelse. Polarnatten likaså. Med lite tur kanske även norrskenet visar sig på vinterhimlen.

Det finns mycket att se även i omgivningarna. Vintertid kan du passa på att åka hundspann, besöka och kanske övernatta på ishotellet. Året runt kan du prova fiskelyckan på de många sjöarna. Missa inte heller att göra en spännande busstur rätt in i Kiirunavaara, berget som har så stor betydelse för både orten och ekonomin att man beslutat flytta delar av staden för att kunna
+

fortsätta bryta malm i fyndigheterna under nuvarande staden.

Kiruna lär vara en av världens största städer till ytan men har bara drygt 18 000 invånare. Trots detta har man en egen flygplats i nära anslutning till centrum. Givetvis kan du boka hyrbil eller annan transfer för att snabbt och lätt ta dig till valfritt hotell i Kiruna centrum eller längre bort.

-
Snöigt Kiruna, Sverige

Vädret i Kiruna

-3° max / -9° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.