Annons:

Boka hotell i Kristianstad

Kristianstad ligger nära många stora städer - tåg till bland annat Malmö, Köpenhamn och Helsingborg kommer och går ständigt från centralstationen i Kristianstad. Men staden är så mycket mer än bara en mellanstation i söder! På Resfeber har vi samlat alla bra och billiga hotell i Kristianstad, självklart på bästa centrala läge, så att du har nära till alla sevärdheter som den här charmiga staden har att erbjuda.

Kristianstad har under de senaste åren börjat utveckla en frodande stadskärna där du kan shoppa, äta och dricka oavsett smak och plånbok! Vilket av våra hotell i Kristianstad nu än väljer att bo på kommer du förutom allt det här även
+

ha nära till Heliga Trefaldighetskyrkan, Stora Torg, Silversmedjan och Tivoliparken. Klicka runt bland vårt varierade utbud av boenden i Kristianstad, och boka det hotell som faller dig bäst i smaken. 

-

Vädret i Kristianstad

12° max / 1° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.