Annons:

Boka hotell i Kungsbacka

Resfeber erbjuder hotell i Kungsbacka som passar affärsresenärer såväl som barnfamiljer.  Kungsbacka ligger söder om Göteborg och det är en plats där det finns mycket att upptäcka. Kungsbacka är en perfekt utgångspunkt för dig som vill uppleva alla de stora sevärdheterna i Göteborg och gå på Liseberg eller Universeum. När du bo i Kungsbacka slipper du de oftast högre hotellpriserna i Göteborg.

Från Kungsbacka har du nära till havet. Varför inte ta med sig familjen på en långsemester hit och göra dagsutflykter till havet och Liseberg om vartannat? Kungsbacka har även mycket att erbjuda den shoppingsugne. På Kungsmässan kan du shoppa det mesta i spännande designbutiker.
+

På Freeport finns mängder av populära märkeskläder till outletpriser.

En semester i Kungsbacka passar framförallt barnfamiljer och den som reser mycket i jobbet. Varför inte ta in på ett hotell i Kungsbacka och ta tåget till Göteborg över dagen? Utnyttja den utmärkta tågförbindelsen mellan Kungsbacka och Göteborg och undvik trafikstockningar, trängselskatt och höga parkeringsavgifter. 

-

Vädret i Kungsbacka

12° max / 4° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.