Annons:

Boka hotell i Leksand

Sverige är aldrig så svenskt som i innersta Dalarna! Vi på Resfeber har ett utbud av hotell i Leksand och närliggande Tällberg.

I Samilsdalsgropen firas midsommar varje år och dessa bilder har vi nog alla fått ta del av. Midsommarstången är den högsta i landet och lokalbefolkningen sluter alltid upp för en hejdundrande fest. På samma plats anordnas även varje sommar utomhusteater dit publiken tar med sig egen picknick och ser på Himlaspelet som det kallas. Under sommarhalvåret är varje torsdag en "solig torsdag" oavsett väder. Då har Leksand sin populära marknad som lockar folk från hela Dalarna. Se till att ditt hotell är centralt beläget i Leksand så att du också har allt inom en
+

armlängds avstånd.

I närheten av Leksand finns också metropoler som Borlänge och Falun. Dessa når du enkelt med buss från ditt hotell i Leksand och där kan du tillfredsställa alla dina shoppingbegär på köpcentrum som Kupolen. I själva Leksand kan du se hockey med Leksands IF.
 

Kort sagt, upplev Sveriges traditioner och nationalsport i Dalarnas mest pittoreska stad. 

-

Vädret i Leksand

-2° max / -5° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.