Annons:

Boka hotell i Lidköping

Lidköping är ett pittoreskt samhälle med fantastisk natur och ett mysigt centrum. Resfeber har vi ett stort utbud av bra och prisvärda hotell i Lidköping.

I Lidköping ligger Rörstrands fabriker, vilket såklart påverkar shoppinglivet direkt. Hur många har inte kommit tillbaka till storstan med fynd från porslinsfabrikens outlet och skrutit om sin nya Rörstrandsservis. Men stan är mer än porslin! Läckö slott är en vacker sevärdhet från 1298 som restaurerades i mitten av 1600-talet. Vyn över vackra Vänern från Kinnekulle får du bara inte missa... och det gör du inte heller om du låter Resfeber fixa ett centralt beläget hotell i Lidköping åt dig!

På Resfeber är
+

det enkelt att smidigt att hitta billiga hotell i Lidköping. Gemensamt för alla boenden på Resfeber är att de noggrant har valts ut av oss, för att du ska få så mycket valuta för pengarna som möjligt.

-

Vädret i Lidköping

10° max / 4° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.