Annons:

Boka hotell i Lund

Dags för besök i studentstaden Lund? På Resfeber är det enkelt att hitta bra och billiga hotell i Lund. Vi hjälper dig att hitta hotell i olika delar av staden och i olika prisklasser.

Lund är en charmig stad uppbyggt av ett medeltida gatunät av kullerstensgator och mitt i staden ligger Domkyrkan. Detta gör att förstagångsbesökare kan ha lite svårt att hitta i Lund som bäst ses till fots eller med hjälp av cykel. Vid tågstationen och inne i staden ligger flera hotell och här finner du dessutom det fina Grand hotell. Mellan tågstationen och kyrkan ligger Lilla Fiskaregatan som är perfekt för den som vill shoppa under sitt besök i staden. Är detta ditt syfte ska du ha ett hotell i Lund som ligger nära dessa
+

små mysiga butiker.

Nedanför kyrkan ligger stadens stora och utbredda Universitetsområden men här finns även flera sevärdheter som Skissernas museum för att visa konstnärliga processer och Kulturen som bevarat bland annat byggnader, möbler och kläder från bondesamhället. Detta är väl värt ett besök under din vistelse i staden. Själva stadskärnan i Lund är liten så ingenting är egentligen särskilt långt. Det finns många fina hotell i utkanten av Lund som fortfarande har gångavstånd till centrum. På Resfeber kan du hitta ett hotell som ligger precis så centralt som du behöver och boka det smidigt på nätet.

-

Vädret i Lund

9° max / 0° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.