Annons:

Boka hotell i Malmö

På Resfeber hittar du massor med bra och prisvärda hotell i Malmö. Oavsett om du är ute efter ett riktigt lyxhotell eller letar efter ett trevligt budgetalternativ så kommer du att hitta precis vad du letar efter.

Med sin unika vibe lockar Malmö konstnärssjälar som bor här för att förverkliga sina drömmar. Känn på den bohemiska atmosfären genom att flanera runt det mysiga Möllevångstorget. Här kan du prova mat från världens alla hörn och kika in i små självständiga gallerier. Välj ett hotell nära Triangeln köpcentrum för att ha nära både till Möllevångstorget och till Citytunneln, som snabbt tar dig till olika delar av staden, och ända till Köpenhamn
+

om du så skulle vilja.

En av de mer traditionella sevärdheterna är förstås Turning Torso, Sveriges högsta byggnad, som sträcker sig hela 190 meter över havet. Leta efter hotell i Västra hamnen om du är mer sugen på den här typen av modern arkitektur och stämning. Inte långt härifrån finns även Malmö Centralstation.

Ska du flyga vidare ut i världen så hittar du även billiga hotell nära Malmö Airport. Ska du flyga från Köpenhamns flygplats är det ofta billigare att bo på hotell i Malmö och ta tåget över nästa morgon. 

-

Vädret i Malmö

9° max / 1° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.