Annons:

Boka hotell i Motala

Med Resfeber hittar du bra och billiga hotell i Motala. Vare sig du är ute efter att vistas i den storslagna naturen eller promenera genom Motalas vackra torg och charmiga gator hjälper vi dig att hitta hotell som passar just dig och dina behov.

Det speciella med Motalas stadskärna är det fantastiska läget vid Göta Kanal och Vättern. Var du än befinner dig i staden har du knappa fem minuter till hamnen. Boka gärna hotell i Motala som ligger nära de sevärdheter du vill besöka, som Baltzar von Platens praktfulla solfjädersplan, Stora torget eller de många fina parkerna.

Det är inte för intet som Motala kallas för Östergötlands sjöstad. Det bästa av Östergötlands natur och kultur finns att hämta och
+

bokar du hotell i Motala med Resfeber har du alltid nära till aktiviteter och nöjen. Segla, fiska, vindsurfa eller ta en romantisk kvällskryss på Vättern. Motala centrum är promenad- och cykelvänligt och vill du jogga längs milslånga sandstränder har du inte mer än 500 meter ner till vattnet. Resfeber har hotell i alla prisklasser i Motala, från budgethotell till lyxigare hotell nära till både vatten och järnvägsstationer. Boka det som passar just dig bäst!

-

Vädret i Motala

5° max / 0° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.