Annons:

Boka hotell i Nyköping

Det är inte utan anledning man kallar Nyköping för "lilla Alvesta", för det här är en knutpunkt för all kollektivtrafik som vi behöver i Sverige. Därför har vi på Resfeber valt ut prisvärda hotell i Nyköping, så att du enkelt och bekvämt kan ta dig från punkt a till punkt b – vare sig du åker till Nyköping med tåg, kommer med bil eller ska resa iväg härifrån med flyg.

Nära till citylivet i stora Stockholm och Södertälje men på behörigt avstånd från stress och
+

jäkt och avgaser finns Nyköping. Bokar du ett hotell i centrala Nyköping har du nära till Västerport köpcentrum, Sörmlands museum, Nyköpings hamn och det medeltida slottet Nyköpings hus.

Även för dig som vill ha nära till Skavsta flygplats men kommer hit från en annan del av Sverige har Resfeber mängder av hotell i Nyköping som ligger perfekt belägna antingen vid flygplatsen eller nära till flygplatstransfer. Hotellutbudet här på Resfeber är varierat – boka det som passar just dig bäst!

-

Vädret i Nyköping

10° max / 6° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.