Annons:

Boka hotell i Nyköping

Det är inte utan anledning man kallar Nyköping för "lilla Alvesta", för det här är en knutpunkt för all kollektivtrafik som vi behöver i Sverige. Därför har vi på Resfeber valt ut prisvärda hotell i Nyköping, så att du enkelt och bekvämt kan ta dig från punkt a till punkt b – vare sig du åker till Nyköping med tåg, kommer med bil eller ska resa iväg härifrån med flyg.

Nära till citylivet i stora Stockholm och Södertälje men på behörigt avstånd från stress och jäkt och avgaser finns Nyköping. Bokar du ett hotell i centrala Nyköping har du nära till Västerport köpcentrum, Sörmlands museum, Nyköpings hamn och det medeltida
+

slottet Nyköpings hus.

Även för dig som vill ha nära till Skavsta flygplats men kommer hit från en annan del av Sverige har Resfeber mängder av hotell i Nyköping som ligger perfekt belägna antingen vid flygplatsen eller nära till flygplatstransfer. Hotellutbudet här på Resfeber är varierat – boka det som passar just dig bäst!

-

Vädret i Nyköping

8° max / 0° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.