Annons:

Boka hotell i Örebro

Välkommen till lilla storstan, välkommen till Örebro! På en semester i Närkes huvudstad får du möjligheten att uppleva metropolens uteliv och shopping i detsamma som du har tillgång till den mindre stadens charm. Boka ditt hotell i Örebro hos Resfeber! Här finns alternativ anpassade efter både en större och mindre reskassa.

Örebro kan upptäckas på flera sätt. Bo nära stadskärnan och de mysiga gågatorna som Köpmangatan och Drottninggatan där butiker och mysiga caféer ligger uppradade. Härifrån har du endast tio minuters gång till tågstationen. Här finns hela tre gallerior i direkt anslutning till shoppingstråken där du har ett brett butiksutbud och flera
+

restauranger.

Välj bland både billiga och lite lyxigare hotell mitt i city med utsikt över Örebro slott med anor från 1300-talet. Härifrån är det gångavstånd till Henry Allards park där du blickar ut över Svartån, samt den vackra Stadsparken med Stadsträdgården. Utöver rosenträdgård, scenaktivitet och lekplatser är detta en härlig plats för att sola, jogga eller bara strosa omkring. I anslutning ligger Wadköping som är Örebros äldsta bebyggelse. Med sina trähus, handelsbodar och caféer är detta Örebros eget Skansen!

Hitta flera prisvärda hotell i Örebro hos Resefeber. Du bokar dem snabbt och enkelt och kan med lätthet anpassa ditt boende efter flertalet önskemål. Örebros bussnät tar dig smidigt över hela stan så att du får ta del av allt du vill se!

-
Vattentorn, Örebro, Sverige.

Vädret i Örebro

6° max / -1° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.