Annons:

Boka hotell i Örnsköldsvik

Hockey, enastående vacker natur eller konsert - vad det än är som lockar dig hit har vi en mängd fina och prisvärda hotell i Örnsköldsvik att välja och vraka bland. Örnsköldsvik ligger vackert beläget vid Bottenhavets mynning, med kranar tillhörandes det gamla båtvarvet längs hamnen. Utanför brer skärgården ut sig med natursköna resmål som Ulvön, Mysunda och Sveriges högsta ö, Mjältön.

Omkring Örnsköldsvik finns mycket friluftsaktiviteter. Det fantastiska äventyrsbadet Paradisbadet har en halv miljon besökare om året och roar både ung och gammal och Fjällräven center har både livekonserter och... just det! Hockeymatcher! Alla våra hotell i
+

Örnsköldsvik är belägna på bekvämligt avstånd från stadens viktigaste landmärken, såsom Örnsköldsviks museum, Paradisbadet, Fjällräven center och Veckefjärdens Golf Club. Titta runt bland vårt utbud här på Resfeber och boka det boende i Örnsköldsvik som passar just dig bäst. 

-

Vädret i Örnsköldsvik

6° max / 0° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.