Annons:

Boka hotell i Östersund

Vill du ge dig ut och jaga Storsjöodjur? I så fall kan vi på Resfeber hjälpa dig att hitta ett hotell i Östersund. Här finns en mängd olika alternativ och vi hjälper dig att hitta det hotell som passar dig bäst.

I Östersund kan du besöka friluftsmuseet Jamtli. Här finns utställningar om Jämtlands historia med föremål som de 1000 år gamla Överhogdalsbonaderna, vilket är Europas äldsta kompletta bildvävar. Här kan du även uppleva historiska rollspel bland gamla gårdar och hus i Jamtlis Historieland och beundra levande svenska lantrasdjur.

Östersund ligger vackert beläget vid Storsjön i Jämtland. Här kan du spatsera längs stadens gator och gränder, shoppa i fina
+

butiker, ta en fika på något av stadens caféer eller äta på en av många restauranger.

För dig som vill bo på bekvämt promenadavstånd till det mesta i Östersund så finns det en rad centralt belägna hotell som du kan boka hos oss på Resfeber. Vill du hellre ha lugn och ro och vacker natur utanför hotellfönstret så kan ett hotell på Frösön vara ett bra alternativ. Frösön ligger i Storsjön och har broanslutning till Östersund. Här finns bland annat ett utsiktstorn med en underbar vy över omgivningarna. 

-
Vinterbild, Östersund, Sverige.

Vädret i Östersund

4° max / 0° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.