Annons:

Boka hotell i Rättvik

Visste du om att det var i Rättvik som Sveriges första hotell för turister öppnade? Sedan dess har staden vid Siljans kant en lång och framgångsrik historia av turism. På Resfeber har vi tagit fram en lista av riktigt bra och billiga hotell i Rättvik, där du kan spendera din semester i Dalarna.

Rättvik är en väldigt bekväm stad att besöka. Här går det att hitta överallt till fots och det är inte svårt att få sig en överblick. Härifrån har du nära till allt du kan tänkas behöva – vare sig det är souvenirshopping, att äta gott på någon av de mysiga restaurangerna, eller uppleva de mer naturnära miljöerna i närheten av Rättvik. Du kan till exempel
+

klättra högst upp i tornet Vidablick, där du under klara dagar kan se hela vägen upp till bergen i fjällen i norra Dalarna. Här har du även alltid en fantastisk överblick över Siljan och Rättvik.

Vi på Resfeber önskar dig en riktigt trevlig vistelse på ditt hotell i Rättvik!

-

Vädret i Rättvik

Ingen väderdata

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.