Annons:

Boka hotell i Skellefteå

Skellefteå i  Norrland har hockey i världsklass, en kokande kulturscen och ett rikt historiskt arv som vittnar om Sveriges spännande historia från bondefolk till stormakt och till det vi är idag. Resfeber erbjuder många billiga hotell i Skellefteå som alla ligger väldigt centralt.

När du bor på ett av våra hotell i Skellefteå har du nära till Citykompaniet, som ligger precis vid Möjligheternas torg. Här kan du köpa allt vad du än önskar dig, både från stora klädbutiker och från lokala souveniraffärer - så att du får med dig en liten bit av Norrland hem. Här har du även nära till Lövångers sockenmuseum och Landskyrkan, som är märkt av sin tids
+

väldigt egna arkitektur och som lokalbefolkningen är väldigt stolta över.

Lite utanför staden ligger Bonnstan, dit du enkelt tar dig från ditt hotell och där du under sommaren kan köpa sametillverkat gods som verkligen sticker ut. Här på Resfeber hittar du hotell i Skellefteå som ligger nära alla knutpunkter, så att du lätt kan ta dig runt, både på utflykt utanför staden och till allt häftigt inne i citykärnan.

-

Vädret i Skellefteå

4° max / -5° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.