Annons:

Boka hotell i Södertälje

Hos Resfeber hittar du bra och billiga hotell i Södertälje. Vi har boenden i alla prisklasser, från budgethotell i mysig bed and breakfast-stil till lite lyxhotell i hjärtat av en stad som är ingångsporten till spännande slottsbesök och högklassiga friluftsupplevelser.

Utbudet är stort och brett i Södertälje. Det är lätt att ta sig hit med tåg, buss eller båt och med Resfeber bokar du enkelt ett prisvärt hotell i Södertälje som passar just dina behov. Promenera längs kanalen eller ta båten till Björkö och Birka där du får uppleva äkta forntidsliv bland ett av världens viktigaste kulturminnen. Besök Tullgarn, Gustav den femtes favoritslott som är omgärdat av storslagen
+

sörmländsk natur.

Hur du än väljer att skräddarsy din vistelse hjälper Resfeber dig att hitta bra och prisvärda hotell i Södertälje. Bo bara några minuter från Torekällbergets fantastiska friluftsmuseum och det populära Tom Tits Experiment. Vi har även hotell som ligger nära till Södertälje Golf och Sydpoolen äventyrsbad för sportintresserade resenärer, stora som små. Gemensamt för alla hotell är att de är handplockade av oss för att vi ska kunna garantera att du får ett hotell med god standard och service, oavsett kategori, när du bokar hos Resfeber, din resebyrå på nätet.

-

Vädret i Södertälje

5° max / 1° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.