Annons:

Boka hotell i Strömstad

På Resfeber hittar du många bra och billiga hotell i Strömstad. Detta är en av Sveriges främsta turistmål tack vare närheten till havet, dess härliga sandstränder och gemytliga stadskärna, så ska du semestra i Strömstad har du verkligen gjort ett bra val!

I Strömstad tar du dig smidigt fram till fots eller med cykel, till alla platser du önskar besöka. Välj hotell i Strömstad med bara några minuters promenadväg från vattnet för sköna dopp i havet och lata dagar på stranden. Härifrån har du även möjlighet att ta färjan över till Koster för en heldagsutflykt.

Strömstad är Bohuslänskustens juvel, som trots sin ringa storlek kan erbjuda ett urval av
+

barer, fiskrestauranger och shopping. Välj att bo billigt inne i stadskärnan nära de mysiga gågatorna där flera butiker och mysiga caféer samsas om utrymmet. Med en kort buss- eller bilfärd tar du dig dessutom till storstäderna Oslo och Göteborg på nolltid.

På Resfeber hittar du både billigare och lyxigare boendealternativ i Strömstad, oavsett reskassa! 

-

Vädret i Strömstad

7° max / 4° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.