Annons:

Boka hotell i Uddevalla

Västkusten är så mycket mer än storstaden Göteborg! Här på Resfeber hittar du mängder av billiga hotell i Uddevalla. Vare sig du är i staden för att strosa omkring i centrum eller om du vill ut på några av de fantastiska naturutflykter som bjuds i Bohuslän hittar du vad du söker här.

När du bor på ett hotell i centrala Uddevalla har du nära till bland annat Bohusläns museum och Strandpromenaden. Längs Kungsgatan hittar du även shopping i form av små söta butiker, men även de större kedjorna finns representerade här. Du har dessutom riktigt nära till Torps köpcentrum, som har ett av Västsveriges största sortiment alla kategorier.

Boka ett hotell i Uddevalla
+

för att ha nära till mängder av lockande dagsutflykter; Havets Hus i Lysekil är alla barns absoluta favorit medan du som är i partyåldern kanske är mer sugen på att ta en svängom på Stenungsbaden som har kallats "kustens hetaste klubb"!

Oavsett om du är sugen på lyxhotell, budgetboende eller lagom är Resfeber alltid rätt för dig när du letar hotell i Uddevalla. Alla våra hotell ligger nära de viktigaste knutpunkterna i Västtrafiks nät kring Uddevalla. Gör ett fynd - boka billigt hotell i Uddevalla nu!

-

Vädret i Uddevalla

4° max / 0° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.