Annons:

Boka hotell i Umeå

Vi på Resfeber kan erbjuda mängder av hotell i Umeå för varje plånbok, tycke och smak. Allt från budgetboende till lyxhotell finns att hitta här.

Boka ett hotell i Centrala Stan för att ha nära till allt det som du kan tänkas vilja ha inom promenadavstånd. Här finns Norrlandsoperan, Vävens kulturcentrum, Umeå folkets hus och Umeå stads kyrka, bara för att nämna några platser som ligger runt knuten. Tipset är att kolla efter hotell som ligger nära centralstationen – då hamnar du verkligen i hjärtat av Umeå.

Staden är också präglad av sin omgivande vackra natur; vi på Resfeber rekommenderar promenader i Vänortsparken och utsikten över
+

Nydalasjön.

På Resfeber har vi ett unikt urval av hotell i varje stad och givetvis gäller det även vårt utbud av billiga hotell i Umeå. Klicka runt och hitta det som passar dig och dina behov bäst. 

-

Vädret i Umeå

8° max / 2° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.