Annons:

Boka hotell i Uppsala

Hos Resfeber hittar du bra och billiga hotell i Uppsala. Vi hjälper dig att hitta rätt boende oavsett om du vill åka på en romantisk weekend, är på semester med familjen, reser i jobbet eller söker ett hotell för att ta del av Uppsalas kultur- och nöjesliv.

Hos Resfeber kan du boka centralt belägna hotell i Uppsala med gångavstånd till sevärdheter som Uppsala slott, Uppsala domkyrka, Botaniska trädgården, Gustavianum och Carolina Rediviva. För den som är i staden för att ta del av ett kulturellt utbud är det enkelt att ta sig till Stadsteatern eller Uppsala Konsert och kongress. Kommunikationerna är även goda från centrum till fornlämningarna i Gamla Uppsala och Äventyrsbadet Fyrishov. Drottninggatan
+

med shopping för alla smaker och en mängd trevliga restauranger ligger mitt i centrum.

När du bokar din resa på nätet med Resfeber är det enkelt att hitta ett hotell som passar din plånbok. Vi erbjuder boenden i olika prisklasser. Hos oss finner du en rad trendiga såväl som anrika och klassiska hotell i Uppsalas stadskärna.

Oavsett vilket av våra boenden du än väljer så bor du nära Uppsala resecentrum, det gör det lätt och snabbt att ta sig till Arlanda flygplats samt till Stockholm.

-
Uppsala Domkyrka, Uppsala, Sverige.

Vädret i Uppsala

17° max / 4° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.