Annons:

Boka hotell i Västervik

Välkommen till staden som brukar kallas östkustens pärla, Västervik. Här bor du nära Östersjöns vindar och på Resfeber hittar du flera billiga hotell i Västervik. Från mysiga familjehotell, billiga hotell till lyxigare hotell. Här finns möjlighet att skräddarsy din vistelse så att du får uppleva staden precis på det sätt som du vill.

Det finns mycket att se och uppleva i skärgårdsstaden Västervik. Om du väljer ett av våra hotell mitt i Västerviks centrum har du gångavstånd till de flesta sevärdheter. Någon av de främsta är Kulbacken, Stegeholm och Båtsmansgränd. På den lilla k-märkta gränden kan du se båtsmansstugor som byggdes redan
+

på 1740-talet. För en annorlunda upplevelse rekommenderas ett besök på Hjorteds Mopedmuseum.

Drömmer du om ett hotell i Västervik med närhet till härliga havsbad? Då kommer du inte att bli besviken. Lysingsbadet är Sveriges största semesteranläggning och vid Gränsö slott finner du en lång sandstrand inbäddad på en lummig halvö. Vi har hotell som ger dig möjlighet att uppleva denna pärla i Småland. Alla hotell är noggrant utvalda av oss, boka ditt boende redan idag på Resfeber.

-

Vädret i Västervik

8° max / -1° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.