Annons:

Boka hotell i Växjö

Växjö blomstrar av studentinflyttning och staden blir allt mer bubblande och händelserik. Resfeber erbjuder hotell i Växjö som passar såväl barnfamiljen som affärsresenären eller kompisgänget. Se till att ditt boende gör din semester riktigt bekväm genom att boka ett av våra kvalitetssäkrade hotell i Växjö.

I Växjö finns spännande sevärdheter som till exempel det fantastiska vattentornet i centrala Växjö, som med sin makalösa akustik, är känt i hela landet. Missa inte heller ståtligt vackra
+

Växjö domkyrka, eller att äta middag på fina restaurangen PM & Vänner. Boka ett av våra hotell mitt i centrala Växjö för att kunna ha krypavstånd hem efter att ha tagit en drink på en av stadens härliga barer.

På Resfeber hittar du ett stort urval av såväl lyxiga som billiga hotell i Växjö.  För affärsresenären finns det även gott om alternativ nära Växjös centralstation, där tågen går till Köpenhamn, Kastrup och Malmö så gott som alltid.

-

Vädret i Växjö

6° max / 0° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.