Annons:

Boka hotell i Växjö

Växjö blomstrar av studentinflyttning och staden blir allt mer bubblande och händelserik. Resfeber erbjuder hotell i Växjö som passar såväl barnfamiljen som affärsresenären eller kompisgänget. Se till att ditt boende gör din semester riktigt bekväm genom att boka ett av våra kvalitetssäkrade hotell i Växjö.

I Växjö finns spännande sevärdheter som till exempel det fantastiska vattentornet i centrala Växjö, som med sin makalösa akustik, är känt i hela landet. Missa inte heller ståtligt vackra Växjö domkyrka, eller att äta middag på fina restaurangen PM & Vänner. Boka ett av våra hotell mitt i centrala Växjö för att kunna ha krypavstånd hem
+

efter att ha tagit en drink på en av stadens härliga barer.

På Resfeber hittar du ett stort urval av såväl lyxiga som billiga hotell i Växjö.  För affärsresenären finns det även gott om alternativ nära Växjös centralstation, där tågen går till Köpenhamn, Kastrup och Malmö så gott som alltid.

-

Vädret i Växjö

12° max / 4° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.