Annons:

Boka hotell i Vetlanda

Funderar du på att stanna till några dygn på ett av våra prisvärda hotell i Vetlanda? Bra val! Denna Småländska stad är uppbyggd av vacker natur, praktfulla byggnader och andra sevärdheter från den svenska historian, men här finns även annat att uppleva.

Vetlanda är ett perfekt resmål för barnfamiljer och äventyrssugna. För dig som vill uppleva den småländska skönheten på ett annorlunda sätt finns det kanotpaddling på Emån, som kantas av härligt gröna fält och röda stugor med vita knutar. Emån är även ett perfekt ställe för den som uppskattar fiske, då den anses vara ett av Europas renaste och bästa fiskevatten. För barnen kan det vara
+

spännande att vaska eget guld att ta med hem och visa vännerna när semestern är slut.

Om du ska stanna en längre period och känner för att bo lite finare finns lyxiga alternativ som både erbjuder bastu och möjligheter till träning, men även enklare och riktigt billiga hotellalternativ i Vetlanda finns att hitta här på Resfeber. Här hittar du alla lediga rum på våra hotell i Vetlanda och kan även läsa mer om vad de olika hotellen erbjuder sina gäster.

-

Vädret i Vetlanda

12° max / 0° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.