Annons:

Boka hotell i Vimmerby

Välkommen till sagolika Vimmerby! På Resfeber hittar du charmiga och billiga hotell i den småländska staden. Vi erbjuder hotell i Vimmerby i alla prisklasser som ger dig möjlighet att utforska det idylliska samhället.

I Vimmerby finns mycket att se och göra. Ett besök på Astrid Lindgrens näs är så klart ett måste. Här föddes den världsberömda författarinnan för över hundra år sedan. Reser du tillsammans med familjen rekommenderas så klart även ett besök på Astrid Lindgrens värld som tar dig nära berättelserna om Emil, Pippi och all de andra. 

För dig som vill bo i hjärtat av Vimmerby finns kvarter med historisk karaktär. Ta en promenad i den mysiga
+

stadskärnan och njut av den vänliga småstadskänslan. Stadens historia går långt tillbaka i tiden och husen är välbevarade. Här finns det också gott om kaféer och charmiga restauranger. Kanske vill du bo på ett hotell med anor från en annan tid med herrgårdskänsla? 

På Resfeber kan du skräddarsy din hotellvistelse och uppleva Vimmerby precis på det sätt som du önskar. Med ett hotell i stadskärnan har du nära till alla sevärdheter. Njut av den härliga staden och ta med dig dina egna berättelser hem från resan.

-

Vädret i Vimmerby

5° max / 0° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.