Annons:

Boka hotell i Visby

Åk till ett annat land utan att lämna Sverige. Boka ditt hotell i Visby med Resfeber och upptäck rosornas stad. Ett spännande resmål som inte liknar något annat och som känns väldigt osvenskt. Välj mellan hotell vid färjehamnen eller centralt innanför ringmuren. Avstånden i denna gamla Hansastad är inte stora och oavsett var du bor i Visby är det enkelt att utforska staden till fots. Innanför ringmuren är det dessutom i stort sett bilfritt på de gamla gatorna vilket gör promenaden extra behaglig.

Tycker du om havet och obruten horisont ska du absolut välja ett riktigt strandnära hotell i Visby. Gotland och Visby får år efter år toppnoteringar i solligan. Här skiner solen och du hittar det mesta du
+

kan önska för en kortare eller lite längre semester. Shoppa på Stora Torget, besök Domkyrkan eller ta del av Visbys pulserande nattliv. Koppla av vid havet, upptäck de små butikerna och hantverksbodarna som är så fjärran från de stora kedjornas standardutbud man kan komma.

Visby är verkligen ett annorlunda resmål. Charmigt med en modern touch kombinerat med en månghundraårig historia som är ständigt närvarande. Vare sig du väljer att åka färja eller flyga till denna mytomspunna ö kan du boka ditt hotell i Visby på Resfeber och se fram emot en avkopplande, inspirerande och annorlunda semester.

-
Stockrosor och hus i Visby, Sverige.

Vädret i Visby

-1° max / -2° min

Växlingskurs

1 SEK / NaNSEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.