Annons:

Boka hotell i Bangkok

Planerar du ett besök i den myllrande thailändska huvudstaden? Resfeber gör det enkelt för dig att boka prisvärda hotell i Bangkok. Du hittar allt från enkla och billiga hotell till lyxiga designhotell. Precis som världsmetropolen är utbudet av boenden mångsidigt.

Bangkok är stor stad och många väljer att inleda sin vistelse med att bo i exempelvis området Bang Na som ligger i närheten av flygplatsen Suvarnabhumi. Om du vill bo i stadskärnan så rekommenderar vi Sukhumvi, en livlig gata som löper genom stora delar av staden. Här får shoppingälskaren sitt lystmäte. För dig som vill ha ett lite lyxigare hotell så är gatorna Silom och Sathorn ett bra alternativ. De båda gatorna ligger bland de
+

höga skyskraporna i finansdistriktet. En annan berömd gata är Patpong. Här trängs barerna med musikklubbarna och du kan räkna med liv och rörelse dygnet runt.

I en storstad som Bangkok kan det vara bekvämt att välja hotell i närheten av en tunnelbanestation. Med tågen tar du dig snabbt fram i miljonstaden och kan upptäcka sevärdheter som Gryningstemplet, Stora palatset och Smaragdbuddhans tempel.

Bangkok är en stad som kan upplevas på många olika sätt. Oavsett hur du väljer att resa så har du möjligheten att boka ett boende hos Resfeber som passar både din smak och plånbok.

-
Hotell längs floden i Bangkok, Thailand.

Vädret i Bangkok

33° max / 24° min

Växlingskurs

1 THB / 0,28 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.