Annons:

Boka hotell i Hua Hin

Upplev Hua-Hins ljuvliga stränder. På Resfeber hittar du Hotell i Hua Hin i alla prisklasser. Från enkelt men charmigt boende på ett billigt hotell till lyxhotell.

I Hua Hin är atmosfären härlig och det är lätt att falla pladask för badorten cirka 18 mil söder om Bangkok. Här välkomnas du av kilometerlånga sandstränder och ett ljuvligt blågrönt hav. Här lever du som en kung - eller drottning. Faktum är att den thailändska kungafamiljen haft sin sommarresidens i Hua Hin ända sedan början av 1900-talet.

Vi erbjuder hotell på flera olika områden i Hua Hin. Kanske vill du bo nära stranden och njuta av mycket liv och rörelse? Eller föredrar du hotell i de lugnare delarna en bit
+

inåt landet? Vi erbjuder alla former av boenden i alla standarder som ger dig möjlighet att skräddarsy din resa.

Något som du inte får missa när du är på besök i den thailändska idyllen Hua Hin är nattmarknaden. Här kan du shoppa allt från kläder, frukt och tavlor. På helgerna anordnas även den berömda Weekend Market, också den väl värd ett besök. Många hotell anordnar även dagsutflykter till spännande utflyktsmål en bit utanför Hua Hin. Vad sägs om att besöka en pittoresk fiskeby eller den vackra nationalparken?

Boka hotell i Hua Hin och upplev en fantastik plats som ger dig minnen för livet.

-
Strand Hua Hin, Thailand.

Vädret i Hua Hin

33° max / 25° min

Växlingskurs

1 THB / 0,28 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.